Roliga överraskningar och nya utmaningar!


Året snurrar på i en hiskelig fart och jag håller i mig, men det är knappt! Nu börjar det komma in både bröllopsförfrågningar och andra roliga förfrågningar på mejl och man märker att de flesta börjar komma igång efter ledigheter med mer. Jag är taggad på de spännande erbjudanden som kommit in och hoppas att jag snart kan dela med mig av resultaten till er!


Jag var på Sallys - en rekoaffär och fotade lite snygga bilder på deras fantastiska second hand utbud och rekommenderar verkligen alla Ronnebybor som gillar vintage och retro att kolla in denna butik! Nytt hos dem är barnkläder och leksaker, men där finns alltifrån skor, ett litet kafé och även möjlighet att anordna kvällar med shopping där.


2024 skulle jag gärna önska att få fota för fler företag, älskar att kunna förmedla er vision och kunna vara kreativ med er är något av det roligaste jag vet!

Behöver du nya bilder för i år på din personal eller verksamhet så tveka inte att höra av dig, då tiderna för fotograferingar går åt fort och kommer försvinna ännu snabbare med vårens och ljusets intåg.


Ni får gärna skriva om det är något speciellt ni vill läsa om här på bloggen, jag fotar ju allt möjligt och det kan ju vara tips och tricks till redigering med mer. Eller bara ställ frågor jag kan svara på här nedan: allt är välkommet!


Ha en fin kväll mvh Sofiepropp