GOOD VIBES ONLY


Hej, Sofie här!
Skulle jag försöka bläddra tillbaka till mina första bilder skulle det ta år och dagar, för jag har alltid varit snabb med att få alla minnen bevarade som foton.


Mitt enorma fotointresse tog mig till Santa Barbara, där jag vidareutbildade mig som fotograf och sen fick jag inte nog utan läste mer och mer och har nu också kunskap inom design och redigering. Sedan 2016 är jag egenföretagare och jag älskar att vara en kvinnlig entreprenör och delar gärna med mig av driv, idéer och tankar, har bland annat startat ett nätverk för kvinnliga entreprenörer i Blekinge.


För mig är det viktigt att vara kreativ och att kunna leverera foton av hög kvalitet och äkta känsla, men också att vi har roligt på vägen dit! Det ska inte kännas som att vi “gör en fotografering”, utan snarare att vi tillsammans är på jakt efter vackra tillfällen att föreviga. Det blir som ett äventyr!


Det som driver mig är att visa dig hur vacker just DU är, och att ge dig en fantastisk upplevelse. Du ska få känna sig som den bästa versionen av dig själv!

Feel good-känsla


Du hittar mig ofta ute i naturen, på promenad med min sheltie Janos eller med kameran i högsta hugg, redo att fånga solens strålar när de slår sig fram mellan träden. Jag är uppvuxen med djur, både häst och hund, och har förutom Janos två katter, Awa & Mao, som hittar på hyss därhemma. Är du intresserad av att föreviga dina fyrfota vänner, tveka inte att höra av dig! De är lika stor del av familjen som alla andra.

 

Ibland kan jag se likheter med mig själv och en skata då jag dras till allt som glittrar och glimmar och av oklar anledning så fick jag också en liten besatthet av fina klänningar, så om du någonsin behöver låna en vid något tillfälle så vet du var jag finns!

I mitt företag Dear Dreamer Photography specialiserar jag mig bland annat på bröllop eftersom det är ett av livets största stunder att fånga på bild. Jag räds dock inte nya utmaningar, och bokar gärna fotograferingar utifrån vad just DU söker,bl.a. moderskaps- och gravidfotograferingar, familjeporträtt, editorials… m.m. Gå in och följ @deardreamerphotography & @deardreamerweddings på Instagram eller klicka runt på hemsidan för att se mer!

Skapa magi tillsammans?


Jag älskar att samarbeta med kreativa människor och skapa fantastiska skapelser tillsammans!


Referenser

Referenser

“Jag avskyr att bli fotograferad, men inte av Sofie! Hon får en att känna sig avslappnad, glad och väl omhändertagen - och bilderna talar för sig själva.”

“Believe in your dreams.

They were given to you for a reason”


– Katarina Mayer


Dear Dreamer Photography är godkänd för F-skatt