Bröllop

En dag av er kärlek


På bröllopsdagen är det viktigaste ni kan göra att säga "Ja" till varandra.

Min uppgift är att se till att ni kan njuta av er dag och sen minnas dessa livsavgörande stunder i detalj genom er bildskatt!

I do, I do, I do!


När ni bestämt er för ett datum för er dag så är det alltid bäst att boka fotograf först! Det bokas oftast ett år innan för att säkerställa att man får just sitt speciella datum. Jag utgår från Blekinge men reser gärna för kärleken ♥


Äkta känslor och tid för bara er


Att välja att fotograferas av mig är att prioritera att njuta av sitt bröllop och att bli fotograferad utan någon som helst stelhet. Ni får vara precis som ni är och hur ni vill visa er kärlek till varandra kan bara ni avgöra. Jag finns med i både de små och de stora ögonblicken under dagen för att skapa den bästa dagen ni drömt om!

FAQ

Vad händer om du blir sjuk?

Skulle jag bli riktigt sjuk och inte klara av att närvara under er dag så är jag trygg i att jag har ett stort community med fotografer omkring mig och det finns många som kan rycka in med kort varsel! Vi försöker såklart matcha med en fotograf som har en liknande bildstil för att inte kompromissa på er vision för dagen.

Vad händer om det blir dåligt väder?

Det finns inget väder som stoppar en fotograf! Jag har bland annat paraplyer om vi vill vara ute ändå, annars har jag alltid en backupplan i bakfickan, t.ex. att hitta något vackert fönster eller trappa inomhus som vi kan använda för att få minst lika vackra bilder!

Hur gör vi med bokningsavgift?

När ni bestämt ert datum och paket och sett att jag är tillgänglig så skickar jag ut en bokningsavgift på 50% av priset, just för att säkerställa att ni får ert datum och ingen annan bokar detta.

Priser & paket

La la love

I paketet ingår:
- Fotografering 3 h
- Alla de bästa digitala bilderna
- Planeringsmöte över fika eller Zoom
- Obegränsad mejlkontakt


15.000

Only you

I paketet ingår:
– Fotografering 6 h
– Alla de bästa digitala bilderna
– Planeringsmöte över fika eller Zoom
– Obegränsad mejlkontakt


20.000

Together forever

I paketet ingår:
– Fotografering 10 h
– Alla de bästa digitala bilderna
– Planeringsmöte över fika eller Zoom
– Obegränsad mejlkontakt


25.000

Mer fototid?


Önskar du lägga till mer tid för foto under er dag än vad som står i paketen så kan vi försöka lösa det! Kontakta mig så kikar vi på det.


Highlights-film?


Jag kan även erbjuda en kortare highlights-film från ert bröllop med alla era favoritstunder. Vill du ha mer info om detta så kan du bara slänga iväg ett meddelande till mig.


Har du fler frågor?

Kontakta mig gärna så kan vi tjöta vidare om det!

“A dream you dream alone is only a dream.

A dream you dream together is reality.”


― John Lennon