Familjefotografering

Få med hela familjen på bild!


Är det också så hos er att det är alltid någon av er som står bakom kameran? Klart ni ska ha bild på hela familjen tillsammans! Detta är bilder som med hög kvalité kommer att ta er tillbaka och minnas för resten av era liv.

Detta är ert arv.

Hur fungerar fotograferingen?


Från det att ni har bokat in er familjefotografering så kommer jag hålla koll på vädret och vara uppdaterad inför ert datum, skulle det ösregna eller liknande så kommer vi boka om. Eftersom det naturliga ljuset är fantastiskt under hela året men under lite olika tider, så brukar jag föreslå tid för fotograferingen då jag utefter erfarenhet vet vad vi kan förvänta oss. Stela fotograferingar är inget jag håller på med, är det yngre familjemedlemmar så brukar det bli lite bus, lekar och ev musik eller något annat som era barn tycker om för att hålla humöret uppe!


Sen vet jag att även vuxna tycker om att skoja till det lite, så oroa er inte, det finns alltid saker vi kan hitta på. Lika väl som jag grymtar som en gris när jag skrattar så är det alltid trevligt när man kan vara sig själv och kunna visa äkta känslor även framför kameran.

Lifestyle


Att fota inomhus och hemma hos er är också en typ av familjefotografering som jag gör. Detta kallas lifestyle-fotografering och innebär att jag jobbar dokumentärt i er trygga hemmiljö. Jag finns som en fluga på väggen för att bara kunna föreviga ert liv så "på riktigt" som det kan bli. Är ett bra alternativ till dig som har lite yngre barn/bebisar för att inte byta miljö och för att barnen snabbare ska känna sig bekväma framför kameran.

Vad ska vi ha på oss?


Jag brukar rekommendera att man gärna har någon slags färgbas att gå på om man är flera personer. Sedan är det också trevligt med lite mer enfärgade kläder utan mönster, då det kan bli lite rörigt för ögat på en bild. Neutrala färger utan för mycket influenser från t.e.x neon-mode a la 80-tal så är ni på rätt spår!

Jag blir aldrig bra på bild!


Tro mig när jag säger att nästan varje kund säger så här. Det är också de här kunderna som jag älskar att överraska med resultatet där de blir förvånade över att de blir så bra på bild! Om ni är nervösa inför fotograferingen, vilket jag absolut kan förstå, men det finns ingen mer chill människa än jag så bara vet att ni är i goda händer. Jag vägleder er igenom vilka tankar jag har och var vi kan se snygga fotoplatser för att kunna delge mig av mina idéer för vad som fungerar för just er. I början av alla fotograferingar brukar jag också köra några "prova-på" bilder för att liksom få känna på processen att bli fotograferad av mig vilket brukar göra det lite enklare när man väl vet hur det är.

Familjepaketet


I familjepaketet ingår:

- Alla bilder högupplösta i ett digitalt album, enkelt för er att ladda ner hemma på datorn eller i mobilen.

-1 h fotograferingstid i valfri miljö i Blekinge län.

-Obegränsad mejlkontakt.

-En härlig upplevelse!


4500:-