Vad väntar detta år?


Som alltid har denna kvinnan en miljon idéer och projekt som hon vill göra detta år, intentionen var densamma som förra året men oftast får man inse att tiden är begränsad och så även orken. Någon som känner igen sig?


På instagram har jag en tanke att köra igång "klänningsutmaningen" igen (jag väljer en klänning från min samling och söker modell och tema som jag sedan fotar en per månad). På grund av tidsbrist så har jag inte hunnit varken redigera eller fotografera fler än de 3 (tror jag det var) som blev av förra året, men nya tag som sagt!


Har också börjat fundera på en idé för en utställning med ett tema från Blekinge, kan du gissa vad det kan vara?

Nog om det! Ibland får man lugna ner sig och sitta stilla i båten också, jag ser ju tillbaka på förra årets sammanfattning med de 9 bilder som fått mest likes och inser att ja, jag har ändå gjort jävligt mycket förra året men man hinner ju glömma bort det också.

Just nu sitter jag i min säng och ute viner en kall snöstorm, drack precis en varm choklad och är glad över att kunna vara inne idag. Pratat med en supertrevlig tjej som ska gifta sig i Skåne i sommar och vi tror att vi var en bra matchning som fotograf till hennes bröllopsdag, så det ser jag verkligen fram emot! Fick se lite bilder ifrån stället där vigseln kommer vara och det ser helt magiskt ut! Längtar redan till de varma dagarna och alla bröllop som väntar. Vill då även påminna om att det är hög tid att boka sitt datum då det finns bara ett begränsat antal datum.


Hoppas ni inte är ute i snöstormen utan kan hålla er inne och mysa lite idag, ha det gött Mvh Sofiepropp.

Följ mig gärna på Instagram!